adidas Runners Bucharest - comunitatea pasionaților de alergare - Daescu Bortun Olteanu
PR, Agentie, Daescu Bortun Olteanu
164
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-164,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

adidas Runners Bucharest – comunitatea pasionaților de alergare

About This Project

adidas Runners reprezintă o mișcare globală de alergare, lansată de către adidas în orașe-cheie din întreaga lume, precum Londra, Viena, Berlin, Atena sau Dubai. Prin această inițiativă, brand-ul își propune să energizeze, sprijine și să unească pasionații de alergare de pretutindeni.

 

Deschis publicului în septembrie 2017, adidas Runners Bucharest se adresează oricui își dorește să adauge un strop de distracție prin alergare în programul zilnic. În fiecare zi de joi a săptămânii, pasionații de alergare se întâlnesc la cafeneaua Tete-a-Tete din parcul Herăstrău, la ora 19:00, de unde încep alergările.

 

În comunitatea adidas Runners Bucharest, sesiunile sunt conduse de căpitanii Anca Bucur și Alexandru Corneschi. Ambii căpitani vin cu o experiență și know-how semnificative și relevante pentru proiect, Anca Bucur practicând mai multe sporturi, printre care cycling și fitness, iar Alexandru Corneschi fiind atlet în cadrul Federației Române de Atletism, medaliat cu aur la mai multe competiții.

 

Pentru mai multe detalii, vizitează www.adidas.com/adidasrunners.

Alătură-te mișcării adidas Running Bucharest pe:

Instagram:  https://www.instagram.com/adidasrunnersbucharest/.

Category
Events