Glovo - Daescu Bortun Olteanu
PR, Agentie, Daescu Bortun Olteanu
16192
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16192,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-14.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Glovo

Glovo România este partenerul Dăescu Borțun Olteanu încă de lansare pe piața din România, în mai 2018.

În cei doi ani de activitate pe plan local, Glovo, aplicația a fost descărcată de 1,7 milioane de ori și a înregistrat 16,3 milioane de produse comandate. De la deschiderea Glovo au fost comandate aproape 2 milioane de burgeri, 650,000 de shaorme, 680,000 de porții de cartofi și 520,000 de pizze.

Serviciile din aplicație, sunt disponibile, în prezent, în 29 de orașe din România, respectiv București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Brăila, Galați, Oradea, Pitești, Buzău, Slatina, Târgu Mureș, Alba Iulia, Bacău, Deva, Baia Mare, Focșani, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea, Corbeanca, Satu Mare, Suceava, Târgoviște și Botoșani.

Aplciația este un marketplace care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice în orașul lor: mâncare de la restaurantele partenere, băuturi și produse din tabac, mâncare de la fast food, produse de la supermarket / Kaufland și kituri pentru fumătorii de țigarete).

Categoria “Curier express” este utilizată de clienții care vor să trimită pachete sau plicuri, nu mai grele de 9 kg, care ajung la destinatar în mai puțin de o oră: documente sau obiecte uitate acasă, la birou sau la prieteni (ochelari, chei, genți și alte obiecte).

Categoria “Anything” este utilizată de cei care doresc să comande orice, de la orice unitate comercială, coletul urmând a fi ridicat și livrat de noi.

 

Glovo in cifre

  • Prezentă în 29 de centre urbane
  • Peste 23,2 milioane de km parcurși
  • Peste 16,3 milioane de produse comandate
  • Peste 17.200 de curieri parteneri
  • Peste 1.500 de parteneri activi
  • Aprox. 38 de minute pentru livrarea comenzii